Schaakprobleem

Laatste Clubnieuws


Dit is de Archiefpagina, alleen oud nieuws.Archief
Dit is de Archiefpagina


Een schaakclub gesticht in 1975 heeft uiteraard een rijke historie. Veel daarvan is pre-historie, de periode uit de geschiedenis gekenmerkt door de afwezigheid van geschreven bronnen.

Het eindpunt van de prehistorie is dan het jaar waarin de oudst bekende én ontcijferde bron is geschreven.


Voor onze club is dat het seizoen 2010-2011. Hoofdzakelijk dankzij de notulen van Peter Degrieck, die het reilen en zeilen in de club wekelijks neerpende voor het nageslacht.


Rechts vindt u alle Wedstrijdverslagen vanaf het seizoen 2010-2011 tot heden. Seizoen 2020-2021 is niet kunnen doorgaan omwille van die vermaledijde Corona-pandemie.


Aan uw linkerzijde vindt u de archieven van onze audio-visuele Quiz terug die even stilgevallen is na een indrukwekkende reeks. We werken hard aan een come-back en we houden u op de hoogte wanneer we weer klaar zijn om te kwissen.Voor het Archief van de Uitslagen kan u hier terecht.
Voor wie geïnteresseerd is in de geschiedenis van Toren '75, klik snel hier.Wil u graag iets toevoegen, een anecdote vermelden of een suggestie doen? We lezen het heel graag op schaken@toren75.be